Pendedahan Rahsia Pelaburan Terbongkar

Buat Pertama Kalinya Saya Dedahkan SECRET SYSTEM Yang Boleh Kaut UNTUNG TIAP BULAN Dengan Pelaburan Saham US

Kini Telah Tiba Masanya Saya Bongkarkan Kepada Anda Step By Step Bagaimana Anda Boleh Menjana KEUNTUNGAN dalam Trade Saham US Secara Berterusan

$54 Dalam 8 Minit

result main 1

$113 Dalam 10 Hari

result main 2

$1273.63 Dalam 1 Minggu

result main 3

3 Hari Je dapat $785

result main 4

$1107 Dalam 2 Minggu

result main 5

Siapa Saya?

pic

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Saya Mustaqim. Orang panggil saya Abang Mus. Seorang Underground @ Underdog Trader dan Investor.

Saya telah menjebakkan diri dengan dunia pelaburan sejak tahun 2012. Bermula dengan pelaburan hartanah di Malaysia seterusnya mengembangkan portfolio ke pelaburan saham dan hartanah Amerika Syarikat.

Bermula trading Saham US pada tahun 2014 dan seterusnya berjaya menemui cara untuk konsisten profit dalam pelaburan dan trading saham US ni.

Saya akan kongsikan kepada anda apa yang bakal anda pelajari untuk dapatkan KEUNTUNGAN dalam pelaburan saham US.

Sebelum itu, saya pada mulanya banyak berhadapan dengan cabaran dan masalah ketika mula-mula nak melabur dalam saham U.S. Kebanyakan daripada anda yang nak berjinak-jinak dengan pelaburan saham pasti merasa buntu dan menghadapi masalah seperti:

  • Anda terpaksa ambil masa yang giler lama untuk bermula kerana mencari-cari cara terbaik untuk bermula
  • Anda sentiasa resah dan tension bila nak beli saham terutamanya bila dah “terbeli” saham dan tak tahu nak jual
  • Anda sentiasa terjebak dengan “Teknik Ajaib” Ganda Duit Konfem Untung yang menambah lagi kerugian sedia ada
  • Anda sentiasa terikut-ikut trade orang lain dan selalu terlambat beli dan jual untuk buat profit
  • Anda trade saham yang rugi dan berpotensi tinggi untuk hilang wang pelaburan
  • Anda keliru antara strategi pelaburan dengan target pelaburan sehingga anda tersilap teknik menyebabkan rugi tersilap percaturan
  • Anda akan terus membuat kesilapan yang sama, terus menerus rugi dan give up untuk terus berjaya buat profit dalam pelaburan anda
  • Anda menjadi Gambler dalam pasaran saham dan mudah terjebak dengan pelaburan yang tidak sah dan scam
Ni sebahagian sahaja dari cabaran yang biasa pelabur tempuhi, ada banyak lagi cabaran-cabaran lain. Haaa...sebab tu lah ramai orang masih tak berjaya hasilkan sebarang keuntungan apalagi keuntungan secara konsisten dalam pelaburan saham.

Jadi, Bagaimanakah Nak Buat Pelaburan Saham US Yang Boleh Menjana Keuntungan?

Ramai yang beranggapan susah untuk membuat pelaburan, apatah lagi dalam Saham US. Sebenarnya yang membuatkannya susah ialah kita sendiri kerana tidak tahu kaedah yang betul, terancang dan sistematik. Rahsianya ialah anda mesti memilik ilmu dan sistem yang terancang agar anda dapat membuat pilihan saham yang betul-betul akan dapat untung (dan keuntungan yang konsisten setiap bulan).

Tidak kiralah anda masih newbie atau sudah berpengalaman dalam pelaburan saham, anda perlu tahu mula saham dengan betul, cara untuk mengenalpasti saham yang boleh kaut untung dan masa yang sesuai untuk beli dan jual saham US.

“O.K. Abang Mus, Boleh Terangkan Macamana Nak dapat Untung Trade Saham US?

Setelah menimba ilmu-ilmu trader profesional, berguru dengan trader dalam dan luar negara, kerugian yang tak terkira dan pelbagai cabaran yang telah saya hadapi. Sekarang, saya berjaya MENJANA KEUNTUNGAN SECARA KONSISTEN tak kira pelaburan mana yang saya ikut. Anda pun boleh buat seperti saya jika memiliki panduan Trade Saham US yang bakal saya dedahkan.
Setelah menimba ilmu-ilmu trader profesional, berguru dengan trader dalam dan luar negara, kerugian yang tak terkira dan pelbagai cabaran yang telah saya hadapi. Sekarang, saya berjaya MENJANA KEUNTUNGAN SECARA KONSISTEN tak kira pelaburan mana yang saya ikut. Anda pun boleh buat seperti saya jika memiliki panduan Trade Saham US yang bakal saya dedahkan.
Panduan ini, saya kongsikan ilmu pelaburan, teknik dan strategi yang saya guna supaya anda dapat:
  • Shortcut proses anda untuk bermula trade saham dari zero. Anda masih baru dalam pelaburan atau tiada pengetahuan langsung dalam saham - Tak kiralah sama ada anda pekerja pejabat, peniaga atau pesara. Anda bakal belajar saham US dengan lebih jelas dan sistematik
  • Bantu trade saham dengan hati yang Tenang tak risau akan risiko loss. Dengan panduan ini anda akan meminimakan kerugian dengan membuat pilihan yang teliti. Anda akan belajar analisa saham yang tak berpotensi membuat keuntungan
  • Bantu Shortlisted kaunter saham yang berpotensi untuk untung secara Step By Step. Anda akan tahu bagaimana hendak cari dan senarai pendekkan saham US yang sangat berpotensi untuk buat untung. Tak perlu nak risau silap pilih untuk membuat pelaburan
  • Bantu anda timing ngam-ngam untuk trade beli dan jual) kaunter saham. Anda bakal ketahui untuk pilih masa yang sesuai untuk membuat pelaburan yang bijak
  • Bantu anda kenali profil diri untuk trading dan set strategi dan teknik yang sesuai dengan target pelaburan masing-masing. Anda akan belajar tentang matlamat pelaburan supaya anda dapat capai keuntungan.
  • Bantu anda review kesilapan dalam trading dan secara automatic tunjuk pembaikan yang terbaik mengikut trend habit trading anda. Anda akan tahu cara review dengan jelas dan apa perkara yang perlu anda buat untuk terus profit dalam Trade Saham US
  • Bantu anda menjadi socially responsible trader dan investor . Anda akan dideahkan dengan Rahsia besar untuk Mudahkan Rezeki Profit masuk berderu-deru setiap kali anda trade

Kesemuanya Saya Terangkan Secara Langkah Demi Langkah Di Dalam..

estar1

SISTEM “S.T.A.R.W.A.R.S”

estar2

SISTEM ini adalah teknik dan strategi saya nak dedahkan kepada anda supaya anda tidak tersalah langkah dan dapat JIMAT ribuan ringgit. Dan matlamat utama saya agar anda dapat MENJANA KEUNTUNGAN SETIAP BULAN.

SISTEM “S.T.A.R.W.A.R.S” adalah MODUL LENGKAP panduan trade saham US secara sistematik. Ia mampu SHORTCUT LEARNING PROCESS anda untuk sukses dalam trade saham US ini.

Saya kongsikan secara MENYELURUH menyentuh semua aspek yang diperlukan untuk BERMULA TRADE saham US dengan BETUL dan terus KONSISTEN PROFIT di dunia pelaburan dan trade Saham US. Produk ini menyentuh semua aspek dari fasa Setup Trading Account, Self-Actualization, Investment Goal, Risk Management, Fundamental dan Technical Analysis, Result Proven Back Testing Methods, leveraging dan Socially Responsible Investing. Anda tak pernah jumpa panduan seperti ini dalam pasaran Malaysia. 

Saya juga menyediakan produk ini dengan anggapan anda ZERO dalam trade saham US. Jadi anda tak perlu risau kerana panduan ini adalah panduan shortcut untuk belajar bermula Trade Saham US Step By Step kepada yang mahu berjinak-jinak dengan dunia Saham US. Ia juga amat bermanfaat bagi mereka yang sudah bermula tapi masih bermasalah untuk konsisten profit dalam trading. SENANG CERITA sitem ini adalah PANDUAN A-Z untuk anda mahir dalam dunia pelaburan Saham US.

Saya kongsikan Sistem Rahsia ini untuk membantu anda capai sukses dalam pelaburan saham US.

Dimana dalam pakej ini, ini saya akan kongsikan Sistem S.T.A.R.W.A.R.S & dipecahkan melalui dalam modul-modul berikut supaya anda mudah baca & hadam…

STARWARS EPISODE 1:
THE SYSTEM BEGINS (“S.T.A.R.W.A.R.S”)

rsz_ec1
  • Saya tunjukkan potensi sebenar kaut keuntungan di Pasaran Saham US
  • Ketahui kelebihan melabur di pasaran saham US berbanding pasaran Malaysia
  • Kelebihan pelaburan saham dan paper assets
  • Jika tak belajar, terlepas peluang yang lucrative dan pantas kaut keuntungan​
  • Saya kongsi pendekatan holistic dan menyeluruh terhadap pelaburan saham di US
  • Belajar setiap aspek yang wajib untuk berjaya dalam pasaran saham
  • Menjadi Trader yang seimbang bagi memastikan setiap sisi untuk berjaya dikuasai
  • Saya Perkenalkan sistem lengkap yang mampu menjamin anda terus konsisten membuat profit dalam Trade Saham US
  • Apa guna untung sekali sekala jika anda boleh untung secara berterusan?
  • Trade Saham secara sistematik berbanding trade saham secara “Luck” dan “Random”
  • Jika tak, anda akan sentiasa menjadi Trader yang bergantung kepada orang dan keadaan, serta tidak seimbang pengetahuan dan kemahiran

STARWARS EPISODE 2:
SETUP FOR WAR (“S”)

ec2
  • Saya tunjukkan Step By Step cara untuk setup akaun broker untuk Trade Saham US
  • Saya tunjukkan Cara untuk Fund dan Withdraw duit ke akaun saham anda
  • Saya tunjukkan cara untuk anda setup platform Trading akaun broker saham anda
  • Saya pimpin tangan anda step by step untuk buka akaun broker dan setup trading platform
  • Anda tak perlu takut untuk buka akaun lagi dan anda tak perlu bertangguh untuk take your first step untuk mula trading saham US
  • Jika tak, anda kena try and error untuk setup trading akaun

STARWARS EPISODE 3:
TARGET TO WIN (“T” and “A”)

ec3
  • Saya tunjuk perbezaan melabur dan berdagang saham
  • Anda boleh lebih jelas membezakan kedua ini agar setiap satu trade anda adalah pelaburan dan bukannya peleburan
  • Saya kongsi definisi pelaburan saya yang boleh anda apply dalam mana-mana jenis pelaburan yang anda mahukan
  • Saya tunjuk cara menetapkan Target yang S.M.A.R.T.
  • Saya dedahkan template menulis Target yang Komfem anda jelas nak buat apa dan nak dapat apa
  • Step By Step menulis S.M.A.R.T Target
  • Fahami konsep matlamat pelaburan yang betul supaya tak tersesat jalan dan trading tanpa tujuan
  • Mengatasi masalah trading separuh jalan dan cepat putus asa
  • Belajar tetapkan target yang confirm mampu dicapai
  • Kenalpasti teknik dan strategi yang sesuai dengan Target yang ditetapkan
  • Jika tak, akan sentiasa rasa Non-achieving, cepat letih dan intimidated dengan kejayaan orang lain
  • Mengelakkan distraction dan terus focus supaya aktiviti selari dengan target yang anda mahukan
  • Belajar Self Actualization dan Accept kondisi diri dan buat strategi berkesan untuk sukses dalam Trade Saham US
  • Anda tak akan tertipu dengan syok sendiri trading tanpa profit
  • Anda tak akan dilanda penyakit “Inferior” dengan kemampuan sedia ada untuk bermula trading
  • Belajar 4 Contoh Perbezaan Starting Point Dalam Pelaburan Saham
  • Saya share Real Case Study Bagaimana Trader yang Berbeza Background bermula dalam Trade Saham US ni
  • Anda boleh relate terus di mana anda berada dengan case study ni supaya mudah untuk anda tiru untuk bermula
  • Fahami Lumrah Profit dan Loss dalam Trading Saham US
  • Anda boleh elakkan dari buat strategi di luar kemampuan
  • Anda menjadi lebih realistic dalam trading
  • Anda mampu bermula secara tepat dari mana anda berada sekarang dan sedar kemampuan anda untuk bermula
  • Jika tak, anda akan sentiasa memakai baju bukan ukuran badan sendiri
  • Jika tak, anda hanya syok sendiri trading dan struggle untuk sukses

STARWARS EPISODE 4:
UN-RISKY RISK (“R”)

ec4
  • Saya kongsi “Flawless Trading Plan Method” yang GERENTI BOLEH JAMIN risiko anda sentiasa di dalam genggaman kawalan anda
  • Anda pasti boleh tidur nenyak apabila risiko sentiasa di bawah kawalan anda
  • Anda sentiasa jauh dari Penyakit Suka Gamble dalam Trading
  • Anda tiada perasaan Hope dan Emotional bila Trading. Relax je…konfem…
  • Saya tunjuk konsep Risk Management yang saya gunakan untuk konsisten profit yang saya namakan “Zenos Paradox Risk Management” yang membolehkan anda CONFIRM tak kan hilang terus semua wang modal lagi bila trading
  • Wang yang anda risikokan tak kan “Wipe Out” hanya dengan beberapa Trade sahaja
  • Strategi Risk Management yang membuatkan anda tak kisah pun kalu rugi
  • Anda akan SENANTIASA BETUL dalam merisikokan duit anda untuk Trade
  • Saya akan demonstrate satu magik yang saya panggil The Magic Of Infinite Trading yang bakal memastikan anda terus menerus boleh TRADING TANPA LIMIT (Infiniti)
  • Anda dijamin boleh trade sampai bila-bila dengan teknik ni.
  • Anda tak akan kehilangan modal total dan boleh trading guna modal sama hingga ke anak cucu
  • Anda tak akan perasan pun loss trading walaupun ianya wujud. So, anda akan lebih rational untuk trade yang seterusnya

STARWARS EPISODE 5:
THE CHOSEN ONE (“W”)

ec5
  • Saya tunjukkan kepada anda Fundamental Analysis yang saya pakai yang membolehkan saya pilih saham yang Best of The Best
  • Anda boleh elak dari Trade saham yang hancus dan menunggu kejatuhan
  • Anda bakal trade saham yang di-trade oleh traders tersohor dunia
  • Anda terus boleh jadi Pakar Fundamental Analysis hanya dengan baca modul ini sahaja
  • Saya share step by step bagaimana anda hendak cari dan senarai pendekkan saham US yang sangat berpotensi untuk buat untung
  • Anda tak perlu lagi blur macam mana nak scan saham untuk diperhatikan setiap minggu
  • Anda lihat sendiri step by step macam mana saya shortlist kan watchlist saya setiap minggu
  • Saya dedahkan lubuk saya mencari Saham Berpotensi dengan Cepat dan Reliable
  • Saya tunjuk lubuk underground yang saya guna sejak saya bermula Trade Saham US ni
  • Saya kongsi lubuk yang ramai trader Malaysia tak tahu nak cari. Anda bakal jadi golongan pertama tahu cara cari Saham US yang terbaik
  • Saya reveal rutin saya mencari Saham Terbaik setiap minggu yang hanya menggunakan 30 minit sahaja seminggu. Tak payah nak screen teruk-teruk
  • Anda boleh mengelakkan Over Analysis Yang Kasi Pening hari-hari scanner saham di luar sana
  • Anda jimat masa untuk enjoy life kerana hanya guna 30 minit sahaja seminggu untuk siapkan Watchlist untuk diperhati selama seminggu

STARWARS EPISODE 6:
SEIZE THE MOMENT (“W”)

ec6
  • Saya tunjukkan Simplified Technical Analysis untuk buat profit konsisten di market US
  • Anda boleh mula belajar melihat chart mudah walaupun anda zero dalam chart analysis ataupun saham
  • Anda tak diberatkan dengan pelbagai indicator yang memeningkan
  • Akhirnya saya reveal Technical Analysis Made Easy untuk buat profit
  • Saya share Teknik Powerful yang saya guna untuk tingkat kebarangkalian profit dalam Trade Saham US
  • Kebarangkalian hampir 80% untuk berjaya dalam setiap entry trade
  • Saya share Teknik “Seladang Sondol” dan “Surf With The Wave” yang saya gunakan untuk setiap target pelaburan saham anda
  • Saya dedah cara saya Time Entry dan Exit market yang insyaAllah tak terawal dan terlambat untuk trade
  • Anda boleh mengelakkan daripada tertinggal kereta api bila nak entry dan tak exit bila dah terlambat
  • Anda boleh set timing entry dan exit setiap trade walaupun anda tak tengok pun screen saham…siap boleh tido lagi

STARWARS EPISODE 7:
THE PAST STRIKES BACK (“A”)

ec7
  • Saya tunjukkan bagaimana anda boleh jamin konsistensi profit anda dalam trade saham US
  • Saya share cara Review secara Aktif dalam Trading Saham US supaya trade anda lebih structured dan lebih profit
  • Saya dedah kelemahan trading kebanyakan traders akibat tak review kembali trade yang lepas
  • Saya dedahkan Sistem Backtesting dan Recording saya yang mampu reveal setiap inci kekuatan dan kelemahan anda dalam trading
  • Saya share contoh Trading Journal yang saya guna sejak saya bermula Trade Saham US
  • Saya tunjuk step by step bagaimana saya Backtesting any method dan teknik untuk trade saham US
  • Saya dedahkan rahsia continuous learning yang saya amalkan untuk secara relax je trading tanpa risau
  • Saya share Prinsip Trading Berjaya yang menjadi asas kepada Sistem S.T.A.R.W.A.R.S. untuk jamin kejayaan penuh dalam Trading Saham US
  • Anda boleh tampal prinsip ni di dinding untuk remind anda hari-hari apa yang perlu anda buat untuk terus profit dalam Trade Saham US

STARWARS EPISODE 8:
THE ULTIMATE SUCCESS (“R” and “S”)

ec8
  • Saya tunjuk kepada anda cara untuk trade berulang kali dengan cara “Organized Repetition” supaya anda mampu Master Skill untuk profit trade secara konsisten
  • Anda boleh mengelakkan daripada trade terus menerus tanpa profit dan hanya dapat letih dan loss sahaja
  • Anda bakal kuasai Skill Repeat Till Mastery yang mempercepatkan tahap mastery anda dengan latihan yang betul
  • Saya share bagaimana anda boleh strategize portfolio saham dan hasil profit trade untuk capai target besar Trade Saham US anda
  • Anda tidak lagi khuatir yang profit anda tak cukup untuk capai target anda
  • Anda lebih yakin dan jelas setiap langkah yang diambil akan membawa anda lebih dekat dengan Target Besar Trading anda
  • Saya dedahkan Rahsia besar untuk Mudahkan Rezeki Profit masuk berderu-deru setiap kali anda trade
  • Saya tunjukkan cara untuk menjadi Socially-Responsible Trader dan yang memberi manfaat kepada orang lain
  • Anda boleh mengelakkan sikap “Greed” dan “Selfishness” dalam Trade Saham US dengan membantu orang yang lebih memerlukan

BUKAN ITU SAHAJA!
Saya nak anda betul-betul berjaya.

Jadi saya nak tambah Lagi 2 BONUS Tambahan agar anda boleh betul-betul trade saham US.

BONUS 1: SENARAI SAHAM
PATUH SYARIAH DI US

  • Saya shortcut kerja anda untuk scan dan tapis kaunter saham US yang patuh Syariah.
  • Anda hanya perlu buka senarai dan check sahaja syarikat yang anda hendak beli itu patuh Syariah atau pun tidak
  • Anda boleh jimat banyak masa yang digunakan untuk check saham patuh Syariah, dan boleh focus kepada mengkaji saham tersebut
  • Saya tunjukkan lebih 800 kaunter saham yang patuh Syariah yang anda boleh pilih untuk trade dan pelaburan
  • Anda akan rambang mata banyak saham yang boleh dipilih untuk trade
  • Anda tiada lagi masalah nak pilih saham patuh Syariah mana di US untuk anda laburkan wang anda

BONUS 2: SENARAI PILIHAN
BROKER SAHAM US

  • Saya shortcut kerja anda untuk scan dan tapis kaunter saham US yang patuh Syariah.
  • Anda KONFEM boleh pilih broker yang anda prefer dengan kriteria yang lebih menyeluruh ini
  • Anda boleh pilih broker yang sesuai dengan selera dan kemampuan anda dengan neraca yang betul
  • Saya dedahkan kaunter broker yang saya sendiri pakai supaya anda boleh copy je broker apa yang saya guna
  • Anda boleh COPY je broker apa yang saya guna supaya anda tak perlu lagi pening kepala nak pilih broker
  • Anda mampu take action buka broker dengan mudah dan mengelakkan dari menjadi antara 90% daripada yang gagal bermula dalam Trade Saham US.

Woowww.. woowww... woowww.. 
Banyak Betul SECRET di dedahkan. 
Berapakah Harganya?

Rileks.. rileks.... Saya akan bagitau berapa harganya..

Kalau ikutkan nilai ebook ini ribuan ringgit berdasarkan pengalaman gigih saya menghadapi segala kerugian dan cabaran dalam pelaburan saham US selama 4 tahun. Kini anda boleh shortcut proses pembelajaran anda dan terus boleh buat profit dengan Trade Saham di US

Selama ini saya memang senang-senang dok offer dengan harga....

RM500

Namun...saya tak mahu faktor harga ini menyebabkan anda tak dapat nak mula buat profit dalam Trade Saham di US ni. 

So, anda boleh dapatkan panduan ini dengan hanya...

RM350 SAHAJA!

Jika dibandingkan dengan hasil yang bakal anda perolehi nanti, nilai untuk anda laburkan sebagai pelaburan ilmu ini terlalu RENDAH! Saya YAKIN anda boleh dapatkan keuntungan dalam trade saham US jika ikuti segala langkah yang saya kongsikan dalam panduan ini. SERIUS!

DAPATKAN SEKARANG!

RM350 SAHAJA!

WARNING!! HARGA INI ADALAH SPECIAL DARI SAYA UNTUK TAHUN PERMULAAN SAHAJA. HARGA AKAN DINAIKKAN SELEPAS INI.

Jaminan Pemulangan Wang 100% Dalam Masa 30 Hari. Tiada Risiko Di Pihak Anda

Jangan risau, saya bagi anda Jaminan Pemulangan Wang 100%.

Jika sekiranya anda dah habis belajar panduan dan ikut segala langkah yang dijelaskan dan tidak mendapat sebarang hasil dari apa yang anda buat. Anda berhak untuk dapatkan pemulangan wang 100% sekiranya anda sertakan kesemua details screenshot step by step action yang telah anda buat mengikut panduan ini.
mbbcimb-1
PENAFIAN : Modul dan bahan/produk yang disediakan oleh pihak Trade Saham US dan Mustaqim Isham/Abang Mus bukanlah satu tawaran atau recommendation dan soliciting untuk menjual atau membeli mana-mana securitires atau produk pelaburan dan servis untuk pelaburan. Kami juga tidak berniat untuk menjadi sumber nasihat profesional. Peserta dan pelanggan hendaklah merujuk kepada nasihat profesional yang berlesen dan qualified sebelum membuat apa-apa keputusan pelaburan. Segala informasi di dalam modul/produk ini sama ada produk bertulis, kajian, komen, carta dan data serta maklumat kewangan diambil dari sumber yang betul dan hanya lah untuk tujuan pembelajaran semata. Tiada satu pun bahan dari produk ini yang patut ditafsirkan sebagai indikasi masa depan kerana ia hanyalah kajian data masa lepas. Walaupun kami yakin ekspektasi yang dicerminkan oleh kenyataan dalam produk ini adalah munasabah, kami tidak memberi jaminan terhadap ianya menjadi kenyataan dan betul di masa hadapan. Setiap data historikal dan indikatif boleh memberikan akibat dan pulangan yang berbeza di masa hadapan. Pulangan pelaburan yang dikongsikan adalah untuk tujuan pembelajaran dan tidak memberi indikatif dan janji untuk pulangan yang sedemikian. Bergantung kepada keadaan ekonomi dan pasaran semasa dn hadapan, hasil pelaburan tidak terjamin dan boleh memberikan kerugian dan kehilangan kepada pelabur. Segala risiko dan keputusan pelaburan pihak pelabur adalah tanggungjawab pelabur sendiri. Pelaburan di dalam instrumen kewangan seperti saham/ekuiti, options contracts tertakluk kepada risiko kehilangan dan kerugian.